dissabte, 5 d’octubre del 2024

Comença la Lliga 2024/25


Arrenca una nova edició de la Lliga Catalana de Veterans (LCV), on el Calafell ha quedat enquadrat a la Lliga B. Aquest any, és el primer on hi ha 3 nivells (A, B i C), en funció de la qualitat dels equips. En l'edició anterior, el grup B es dividia en nord i sud (B1 i B2).

Per tant, els equips que hi trobem són de molt nivell i experimentats. Per exemple, el F.C. Cuatro Vientos (Blanes) o el Mollet H.C., que han guanyat la lliga A en alguna edició. També, hi trobem equips com el Canet, el Mataró, el GEiEG, el Sant Celoni o el Sant Feliu, que obligaran a fer desplaçaments llargs als calafellencs. Barcino, Horta i Premià completen un quadre de nivell alt per a aquesta edició de la LCV.

El primer partit del Calafell serà, aquest mateix dilluns, a les 21:30 hores, al pavelló Joan Ortoll, davant el Mataró. La setmana següent hi haurà el primer desplaçament, a Premià de Mar. Els dos partits seran complicats i una bona pedra de toc per un Calafell que ve de descansar, després de la seva participació en la Taça Latina de Grado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada