dimecres, 16 d’octubre del 2024

Victòria a Premià


C.H. Premià - 4

C.P. Calafell - 5
 

Els veterans del Calafell s'han endut els tres punts en el desplaçament a Premià de Mar, el primer de la temporada, i es situen amb sis punts a la classificació, després de dues jornades disputades. No obstant, el partit ha estat igualat i ajustat, decidint-se en els minuts finals.

L'equip local s'ha avançat en el marcador (1-0), als deu minuts de joc. Però, Romario marcava el gol de l'empat, en el quinze. El Premià s'ha tornat a avançar, poc després (2-1).



Novament, el Calafell, amb animació a la graderia, ha tornat a empatar, amb gol de Romario de falta directa. Yenifer López ha tornat a ser talismà per a l'equip verd-i-blanc, ja que abans del descans s'avançava en el marcador, amb gol de Prieto (2-3).



Els calafellencs han arrencat el segon temps encaixant el gol de l'empat (3-3), en el minut 35, desviant una bola dins l'àrea a mitja alçada, deixant a Genís descol.locat. Però, Rivi ha marcat el gol que tornava a avançar els verd-i-blancs (3-4), rematant una bola alçada bombejada des de darrera la porteria per Prieto. Rivi estrenava stick i ha aconseguit un gol important.


Però, el Premià empatava just un minut més tard (4-4), amb una rematada a l'escaire. Mancaven cinc minuts pel final del partit. No obstant, el Calafell tornava a desfer l'empat (4-5), en la jugada segúent, amb un gol similar al de Rivi, marcat per Prieto en rematar una bola penjada, també des de darrer la porteria, a mitja alçada, en el primer pal.


El gol donava tranquil.litat als visitants. Tot i això, ha hagut d'aguantar la pressió dels locals en els últims minuts que ha acabat amb una blava, a manca d'un minut, que ha deixat al Premià amb tres jugadors de pista. El Calafell no ha sabut sentenciar el partit. Però, amb un home més, ha sabut aguantar la bola en els últims segons per a endur-se una victòria suada i treballada.

dilluns, 7 d’octubre del 2024

Inici amb remuntada

C.P. Calafell - 9
C.H. Mataró - 5

Avui, la crònica especial, la conversa de whatsapp entre Jordi Poblet i Ramon Ferré, comentant el partit, minut a minut. El millor resum possible! (Disculpa Jordi, però és un petit homenatge a la gent que viu l'hoquei com tu)


El Calafell ha començat perdent 0-2, però ha igualat el partit, abans del descans. En el segon temps, ha arrencat fort i s'ha posat per davant. No obstant, el Mataró ha aconseguit empatar a 5, en un partit molt igualat. En els últims minuts, el Calafell ha marcat diferències, sentenciant un partit, amb més fons físic que el rival. Gols: Romario (4), Romeu (3), Prieto i Perín.


El millor del partit, el sopar... amb molta llimonada.

dissabte, 5 d’octubre del 2024

Comença la Lliga 2024/25


Arrenca una nova edició de la Lliga Catalana de Veterans (LCV), on el Calafell ha quedat enquadrat a la Lliga B. Aquest any, és el primer on hi ha 3 nivells (A, B i C), en funció de la qualitat dels equips. En l'edició anterior, el grup B es dividia en nord i sud (B1 i B2).

Per tant, els equips que hi trobem són de molt nivell i experimentats. Per exemple, el F.C. Cuatro Vientos (Blanes) o el Mollet H.C., que han guanyat la lliga A en alguna edició. També, hi trobem equips com el Canet, el Mataró, el GEiEG, el Sant Celoni o el Sant Feliu, que obligaran a fer desplaçaments llargs als calafellencs. Barcino, Horta i Premià completen un quadre de nivell alt per a aquesta edició de la LCV.

El primer partit del Calafell serà, aquest mateix dilluns, a les 21:30 hores, al pavelló Joan Ortoll, davant el Mataró. La setmana següent hi haurà el primer desplaçament, a Premià de Mar. Els dos partits seran complicats i una bona pedra de toc per un Calafell que ve de descansar, després de la seva participació en la Taça Latina de Grado.