dimarts, 27 de febrer del 2024

Empat davant el Premià

C.P. Calafell - 3

C.H. Premià - 3

El Premià s'endú un punt del pavelló Joan Ortoll, aprofitant tres minuts dolents del Calafell. No obstant, el partit va ser molt igualat en el marcador i podia haver guanyat qualsevol. El Calafell no va imposar la seva qualitat i va donar masses opcions als visitants.

El primer gol el feia Javi Martínez, en la primera meitat. Però, el Premià empatava, abans del descans. El primer temps va ser molt equilibrat i el Calafell va fer rotacions, donant forces minuts a jugadors poc habituals.

En el segon temps, el Calafell va anar a pel partit. Prieto feia el 2 a 1, amb un Calafell dominant, però poc efectiu. El Premià semblava no poder amb la pressió a l'home dels locals. No obstant, la seva defensa en zona tancada el mantenia dins el partit.

Ramon Ferré veia la blava al tallar un contracoo visitant. El Premià no va aprofitar la directa ni la superioritat. Quedaven 5 minuts i el Calafell recuperava el quart home. No obstant, en dos minuts, el Premià remuntava el partit, posant-se 2 a 3. Quedaven tres minuts i escaig pel final, quan Sergi Romeu marcava l'empat, en un xut des de l'àrea pròpia, que va creuar ras tota la pista i entrava per sota les cames del porter visitant. El Calafell va tenir sort.

Però, en els últims minuts, els locals no van poder aprofitar les ocasions i la precipitació es va apoderar d'ells. Al final, un empat, davant un Premià que segueix a la zona alta de la classificació i sent un dels equips competitius del campionat.