dilluns, 18 de desembre del 2023

Bassols segueix en forma

C.P. Calafell - 4

H.C. Castellar - 6

El líder ha demostrat que vol l'ascens a la Lliga A. Ha vingut amb l'equip de gala i a per totes. Però, li ha costat guanyar a un combatiu Calafell que ha fet mèrits per a puntuar i, fins i tot, guanyar. Els verd-i-blancs no han tingut fortuna de cara a porta, amb 3 o 4 pals i ocasions claríssimes per a marcar.

Els visitants, amb poc, han fet molt i han aprofitat les seves ocasions. Ramon Bassols, excalafellenc, ha sentenciat amb el 3 a 6, a manca de 4 minuts pel final. Pels locals, bon partit de Javi Luna, amb un doblet.

El Castellar s'ha avançat 0-2, en els primers deu minuts. El Calafell ha fet l'1-2, Prieto de falta directa, i, fins i tot, en inferioritat, ha disposat d'un contracop per a fer l'empat. La bola ha anat al pal. El Castellar ha fet l'1-3 de rebot, a manca de 45 segons pel descans. La bola ha tocat el patí de Prieto i ha despistat Palau que ha estat immens sota pals, aturant una directa a Bassols. Amb 1-3 s'arribava al descans, injustament pel Calafell.

El segon temps ha estat del Calafell. El Castellar ha notat l'esforç fet al primer temps i el Calafell ha posat una marxa més. Luna feia el 2-3, amb un golàs a l'escaire, en el minut 32. El Calafell apretava, però el Castellar tornava a marcar. Xavi Esplugas, en jugada individual, arrossegava la bola a l'escaire, marcant el 3-4, en el minut 37.

El Calafell ha disposat d'una falta directa per a empatar. Però, avui, no era el dia de Romario. El Castellar, però, ha tornat a marcar, sempre en els moments claus i després de jugades clares del Calafell. Bassols ha executavat una falta directa, a l'escaire. I, poc després, Bassols ha arrencat, des de la seva pista, després de deixar dos jugadors locals estirats al terra, i ha marcat el 3-6 decisiu, a manca de 4 minuts, completant el seu hat trick particular. A un minut pel final, Luna ha fet un altre golàs per a acabar un partit "xulo de veure", com a dit Prieto al vestidor.

El Castellar acabat fent estiraments al mig de la pista, després del partit. Ha demostrat per què és líder. Però, el Calafell ha plantat cara i ha tingut bones ocasions per a guanyar el partit. Un altre dia serà! Bones Festes!