diumenge, 2 de juliol del 2023

El Calafell primer de grup, però jugant pel tercer lloc

C.P. Calafell - 5

Andalucía - 5

El Calafell ha punxat en el primer partit del dissabte, aconseguint un empat, davant Andalusia, en els darrers segons del partit. En tot moment, el combinat andalús ha anat per davant, amb el Calafell a remolc, empatant el partit en diverses ocasions. Però, els andalusos han anat sempre per davant- i han disposat d'una gran ocasió en el darrer segon del partit, amb una aturada espectacular de Josep Maria Hernàndez que ha salvat un punt pels verd-i-blancs.

C.P. Calafell - 7

A.A. Coimbra - 6

El Coimbra ha posat les coses difícils al Calafell que havia arencat bé el partit, amb un 4-1 i un 5-2 a favor. No obstant, els portuguesos han igualat a cinc gols, just abans del descans. El segon temps ha estat molt igualat, on el Calafell ha fet un gol més que els portuguesos. El Coimbra ha tingut el gol de l'empat en una bola al pal, en l'últim segon del partit.

C.P. Calafell - 6

España (Mallorca) - 5

L'España de Mallorca ha estat a punt d'aigualir la festa al Calafell, en un partit que ha dominat en tot  moment en el marcador, fins els minuts finals. El Calafell ha rebut una tarja blava, dues vermelles i no ha estat fi. Però, al final, amb un gol afortunat de Xavi Esplugas, s'ha endut la victòria que li donava el primer lloc del grup A. En l'equip mallorquí hi jugava un vell conegut de l'afició calafellenca, l'argentí  Guillermo Petricorena.