dijous, 16 de març del 2023

Sent menats a la derrota

H.C. Sentmenat - 5

C.P. Calafell - 3

El Sentmenat ha tingut la revenja del partit d'anada, en un pavelló ple de gom a gom, derrotant el Calafell que ha plantat cara en tot moment. Els locals s'han avançat en el minut 5 i 6 de partit, amb un 2 a 0 que sorprenia els visitants. Els dos equips ben posicionats en zona, han deixat pocs espais a les seves esquenes. El tercer arribava 4 minuts més tard, en una falta. Els gols locals, però, han estat per manca de visibilitat del porter visitant, Genís Anfruns.

En aquell moment, Javi Luna ha entrat en pista i ha revolucionat el joc d'atac verd-i-blanc. Prieto feia dos gols, gairebé consecutius, posant el Calafell dins el partit, de nou. L'àrbitre s'ha menjat un penal clar a Perín, on la defensa local l'ha fet caure de cul al terra. El Calafell ha tingut alguna ocasió clara de gol per a fer l'empat, però no ha estat de sort. Amb el 3 a 2 s'arribava al descans.

En el segon temps, el Sentmenat ha fet el 4 a 2, al minut 37, on un jugador local ha empès la bola morta que Genís Anfruns tenia a la seva esquena, després d'una gran aturada. No obstant, Perín ha estavellat tres boles al pal, una d'elles molt clara, amb el porter local batut, des de mitja pista. Ha estat ell mateix qui ha marcat de falta directa clara, arrossegant la bola al mateix escaire i traient-ne les teranyines. Algun aficionat local no ha vist com la bola entrava i ha protestat a l'àrbitre.

Però, el Sentmenat també ha disposat d'un penal, per peus de Ferré dins l'àrea. Genís ha aturat el penal i ha mantingut l'equip calafellenc dins el partit. Prieto ha fallat uns empalmada a mitja alçada amb la porta buida, per a fer l'empat, a manca de dos minuts. A divuit segons pel final, amb un Calafell llençat a l'atac i obert per a buscar el gol de l'empat, l'equip local ha aprofitat un contracop de dos contra un, per a fer el definitiu 5 a 3.

Bon partit, però, del Calafell que, amb un xic més de fortuna en atac hauria aconseguit puntuar en una pista complicada.