dilluns, 6 de febrer del 2023

Feina feta

C.P. Calafell - 7

C.H. Ripollet - 1

Un Calafell motivat ha doblegat al Ripollet, amb un segon temps de màxim nivell. Conscients de la importància del partit, els verd-i-blancs han sortit amb excessiva precaució en la primera meitat. S'han avançat 1-0, en el minut 8, mitjançant Xavi Solé, rematant una picadeta a l'àrea des de darrera la porteria. Però, el Ripollet empatava de penal, per peus de David Pérez dins l'àrea. Palau ha tocat la bola, però no ha pogut evitar l'empat visitant. Així s'arribava al descans.

El segon temps ha estat ben diferent. Els locals han sortit en tromba i ben aviat han sentenciat el partit, posant-se 5 a 1, en 10 minuts. Finalment, dos gols més, un de falta directa espectacular, culminada per Romario que ha fet un nou hat trick. Gols: Romario (3), Esplugas, Solé, Perín i Ferré.

El Calafell passa com a segon de grup. El Premià queda tercer, pels punts sumats davant El Prat. Per tant, jugarà en la banda superior del quadre de la lliga B. Això fa que el Calafell comenci la següent fase amb 7 punts acumulats.