divendres, 23 de desembre del 2022

Empat amb brilli-brilli

C.P. Calafell - 3
El Prat B - 3

Últim partit de l'any, amb un nou empat davant el nou equip d'El Prat. Vells coneguts del Sitges, el Vilanova i altres equips propers que han fet un equip competitiu que està donant guerra en el nostre grup.

Però, sense cap dubte, la sensació del partit va ser la 'Banda del Luna' i l'estrella televisiva Nerea Montaraz, exGran Hermano, que va brillar amb llum pròpia a la graderia i li va donar color.

Sembla mentida. Però, sí, dilluns hi havia públic animant, al Joan Ortoll. Pares de la classe de les tortugues de l'escola privada de Camp Joliu van omplir la llotja de samarretes i gorres verdes, per a animar al gran Javi Luna.

Pensàvem que ho havíem vist tot en una pista. Doncs, no. Ens faltava això! Ho van donar tot i van animar d'allò més, cantant els gols al més pur estil 'Estrellat'. Només els va faltar ballar la conga, amb la Nerea. Potser el proper dia...

Al sopar, també, van ser els protagonistes, tot i que l'ambient entre els dos equips i l'afició va ser espectacular i en plena harmonia.

Del partit, hem de dir alguna cosa. El Calafell es va avançar, de penal, mitjançant Javi Martínez (1-0). Els dos equips es van respectar molt i van demostrar un joc molt igualat. Però, els visitants van remuntar i ed van posar per davant, al descans (1-2).

Al segon temps, el Calafell empata, novament, de penal marcat per Javi Martínez. Els dos penals llençats de manera semblant, deixant estàtic a un gran porter visitant. El Calafell es posava per davant, a manca de tres minuts i es mantenia amb nou faltes, durant els nou minuts finals. Xavi Solé quèia d'esquena i es donava un fort cop al cap, a manca de cinc minuts pel final. Es va traslladar al cap, sense lesió important, per sort. Però, a manca de 25 segons, El Prat empatava a tres, amb un contracop i remat letal al segon pal.

Una llàstima, ja que, altre cop, el Calafell deixava escapar dos punts en un partit que tenia guanyat. I ja van tres empats igual! Potser que n'aprenguem una mica... No obstant, un nou partit sense perdre. Des del torneig de Setmana Santa, MNS Rink Hockey, el Calafell només ha perdut un sol partit, davant el Barça i per la mínima. Gran balanç dels veterans, aquest any, amb una Taça de més i el campionat en el torneig d'Alcalà. Tant de bo el 2023 segueixi la ratxa!