dijous, 3 de setembre del 2020

Equipació dels Veterans 2020/21


Aquesta temporada 2020/21, els veterans del Club Patí Calafell estrenaran equipació i patrocinadors. Alguns d'ells ja han patrocinat l'equip anteriorment, com Enderrocs Vallès i La Gran Muralla. D'altres, són la novetat de la temporada, com Carns Torras, Come Va? i El Mirador.

En l'equipació principal predomina el verd sobre el blanc, a diferència d'altres temporades. A més, la silueta del castell de Calafell, al fons, en color verd clar, reforça el paper identitari de l'equip amb la població. El pantaló serà verd, també.




La segona equipació recupera el taronja, amb els colors del patrocinador Enderrocs Vallès. Les mànigues i el castell mantenen el color blanc. El pantaló de la segona equipació serà el blanc.




La samarreta dels porters manté el negre, amb la silueta del castell de fons, en color gris. Aquest fons, dóna una major vistositat als patrocinadors i l'escut. El pantaló també manté el negre.




La segona equipació dels porters és verda i té la silueta del castell de Calafell en groc, al fons. També dóna molta vistositat als patrocinadors i el porter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada