divendres, 15 de juny del 2018

Festa final!


F.C. Barcelona - 11
C.P. Calafell - 3

El Calafell acaba la temporada al Palau Blaugrana, en un partit amb molts gols, on no hauria d'haver-ne encaixat tants i n'hauria d'haver fet algun més. No obstant, el resultat mostra que no hi va haver cap altre color en el partit que el blaugrana, tot i que el Calafell va fer 4 o 5 pals.




Alguns veterans dels anys 50 no es van voler perdre l'inici del partit, al Palau. Orpinell i altres il·lustres de l'hoquei van visitar la pista on es disputava el partit.


L'inici va ser una sessió fotogràfica pel record...


El partit, sense història, amb un De Moya ben posicionat sota els pals, va evitar un resultat més ajustat. Els gols de Javi Martínez "Romario" (2) i Javi Luna van quedar curts i no van servir per a gaire. Per aquest motiu, la crònica d'aquest partit és la sessió de fotos que us deixem.



















El sopar va ser un autèntic festival, no només de menjar, sinó de somriures i diversió! Els acudits, les anècdotes i el bon ambient van culminar una magnífica temporada on podem dir que s'ha complert l'objectiu proposat de la permanència en la màxima categoria de l'hoquei veterà, un any més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada