dissabte, 24 de març del 2018

Barbaland ataca de nou!

C.P.H. Sant Cugat - 6
C.P. Calafell - 2

Albert Barba va tornar a ser decisiu, amb cinc gols, en el partit que enfrontava el Sant Cugat i el Calafell. El jugador vallesà sempre té una especial predisposició a fer bones actuacions davant el conjunt verd-i-blanc i, el dimarts, ho va tornar a demostrar. El Calafell va plantar cara, en el primer temps. Però, en el segon, el Sant Cugat va sentenciar el partit.

El Sant Cugat començava fort el partit, amb tres gols consecutius, en els primers cinc minuts, marcats per Albert Barba i Òscar González. Els dos jugadors van aprofitar les sortides ràpides al contracop, per a fer mal a un Calafell ben posicionat en defensa estàtica.

Però, el Calafell no va donar el partit per perdut i va retallar distàncies en el marcador. En primer lloc, Javi Martínez marcava el 3 a 1 i, poc després, Javi Luna feia el 3 a 2. El Calafell tornava a estar dins el partit i amb algunes clares ocasions de gol per a empatar.

Però, quan semblava que podia arribar el gol de l'empat del Calafell, en un nou contracop, el Sant Cugat marcava el 4 a 2, amb el què s'arribaria al descans. Un xut creuat d'Albert Barba feia inútil l'estirada de Josep Maria Hernàdez, sota els pals.

En el segon temps, dos gols més d'Albert Barba van completar el marcador. Tot i això, el canvi defensiu del Calafell, a una defensa zonal, va permetre a l'equip tenir millor comportament defensiu i encaixar menys gols.

Al Sant Cugat li va costar més atacar en la zona feta pel Calafell, tot i que ja tenia el partit controlat. El Calafell va disposar d'algunes ocasions clares, mitjançant Epi. Però, sense fortuna.

La plujosa nit va fer que el parquet de Sant Cugat fos relliscós per a alguns jugadors visitants, poc acostumats a aquesta superfície. Però, no va ser excusa per a encaixar una nova derrota.

Bon ambient en el sopar amb els companys del Sant Cugat i, com és costum, els verd-i-blancs es van quedar a prendre uns "hielos" a soles, comentant la jugada.