dissabte, 20 de gener del 2018

Segon punt fora de casa

C.P. Sant Celoni "A" - 3
C.P. Calafell - 3

Els veterans del C.P. Calafell arrenquen el segon punt fora de casa, en la pista del finalista de l'edició anterior de la LCV (Lliga Catalana de Veterans). El Sant Celoni es va avançar en el marcador, però el Calafell es va posar per davant, en dues ocasions. Al final, un empat just pels dos equips. L'àrbitre, Alonso, va tenir una actuació decisiva en el resultat i més que discutible.

El Sant Celoni va dominar en els primers minuts de joc, amb algunes clares ocasions de gol. El Calafell, però, amb només tres xuts en els primers sis minuts, havia tingut les oportunitats més clares de gol, una d'elles treta sobre la línia de gol pel porter local, Óscar Sáez.

Va ser el Sant Celoni qui s'avançava en el marcador, amb un xut ras que desviava lleugerament un defensa i entrava a la porteria calafellenca. No obstant, en el minut 12, Epi disparava, des de fora de l'àrea, un fort xut que tocava els dos pals i entrava a la porteria local.

El Calafell estava jugant amb tranquil·litat i ja havia entrat en el partit, quan Javi Martínez "Romario" marcava l'1 a 2 pels verd-i-blancs. El Calafell es va fer amb el domini del partit i va disposar d'alguna ocasió per a ampliar el marcador.

Però, a manca de tres minuts pel descans, l'àrbitre no va xiular un bloqueig a Ramon Ferré i sí el va penalitzar amb falta personal per agafar al davanter local. En la jugada posterior, Perín cau en la frontal de l'àrea pròpia, arrencant un contracop, i Ramon Ferré diu: "És falta!". L'àrbitre emprenyat l'expulsa amb tarjeta blava, davant l'estupefacció de tothom.

El Sant Celoni aprofita la falta directa per a marcar el gol de l'empat a dos. Amb aquest marcador s'arriba al descans, amb un Calafell emprenyat per l'actuació arbitral. Fins aquell moment, el Sant Celoni no tenia cap falta personal i el Calafell ja en portava cinc.

El segon temps va ser jugat amb molt de respecte i control per part dels dos equips. El Sant celoni buscava penjades a l'àrea i el Calafell sortir al contracop amb rapidesa i majoria atacant. El Calafell va disposar d'una falta directa per a desequilibrar el marcador, "Romario" no la va aprofitar. Va ser en un d'aquests contracops que el Calafell aconseguia el 2 a 3, a través de "Romario", amb un xut inapel·lable a l'escaire que el porter local no va poder impedir, a manca de deu minuts pel final del partit.

Uns minuts més tard, en el minut 46 de joc, el Sant Celoni treu amb icardia una falta, penjant la bola a l'àrea i un davanter local la desvia lleugerament, deixant descol·locat a Josep Maria Hernàndez, el porter calafellenc, fins el moment, el millor del partit. El Sant Celoni va errar un penal, per dos cops, en els minuts finals. El Calafell va tenir el gol de la victòria en un contracop entre "Romario" i Ramon Ferré, a manca de segons pel final. El porter local, Óscar Sáez, va aturar el xut.

En definitiva, punt celebrat, a una pista molt difícil, on ja hem puntuat en els darrers dos partits disputats i que sempre ens costava molt. Partit seriós i amb molta concentració, davant d'un equip que segur que estarà a la Final Four d'enguany.

Excel·lent sopar al restaurant del cuiner de l'equip de motos de Carlos Arguiñano, "rico, rico". Bon ambient entre els dos equips i "hielos" finals per a celebrar el punt aconseguit.

L'anècdota de la tornada, punxada de roda del cotxe de Javi Luna. Això li passa per anar amb un "cotxe d'oferta", segons el gruísta, que no tenia roda de recanvi.

Arribada tardia a Calafell, sobre les quatre del matí. Una més que explicar i un punt més a la saca. La propera jornada descansem i el proper rival serà el Cuatro Vientos de Blanes, un gran equip.