dilluns, 29 de maig del 2017

Darrer partit a casa?

VS
C.P. Calafell - U.E. La Garriga

Aquesta nit, hauríem de recuperar el partit ajornat de la primera volta del campionat, davant d'un equip històric de la LCV i temible, alhora. Però, a hores d'ara, encara no sabem si es disputarà. La semana pasada havien de venir i ho van ajornar a darrera hora. De moment, no han confirmat res. Però, és l'únic dia que es pot disputar aquest partit, abans de final de temporada.

La Garriga sempre és un rival complicat i que posa les coses difícils als jugadors calafellencs. La darrera visita al pavelló Joan Ortoll va acabar en un 9-7 pels verd-i-blancs que van haver de suar molt per a aconseguir els tres punts, tot i tenir un avantatge al descans de 7 a 1 que semblava definitiu.


Fa dues setmanes, el Calafell patia per a vencer a La Garriga, en el pavelló de Can Violí, per 2 a 3. Una primera meitat molt equilibrada i un segon temps amb un sol gol, van suposar tres punts importants pel conjunt calafellenc.

El conjunt garriguenc ja va demostrar que costa guanyar-los (4-3), en la primera temporada a la LCV. Aquí en teniu les imatges i la crònica per Calafell Ràdio. Esperem que avui no costi tant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada