dissabte, 26 de novembre del 2016

Resum de la jornada 6


En aquesta jornada 6, tenim diverses coses a comentar. Per a això hem volgut fer un resum de la jornada, a diferència d'altres setmanes on tenim el resum del partit i de la classificació i els resultats. En primer lloc, cal destacar la victòria ajustadíssima del Barcino B davant el Premià, el líder va patir per a vèncer al penúltim classificat. El Barcino B no ha perdut cap partit i el Premià no té cap punt, encara. Per tant, això és una mostra de la igualtat que hi ha en aquesta edició de la LCV B.

El Sant Cugat va golejar l'Esplugues que va ser capaç de marcar 5 gols a la pista d'un dels favorits per a endur-se el títol. La Garriga va derrotar còmodament a un altre dels equips potents de la Lliga, com és el Ripollet A. També el G.E.i E.G. va aconseguir els tres punts en un duel desigual, amb el Barcino A. Sorprenentment, el Sant Celoni va derrotar Les Franqueses, un equip que s'ha reforçat molt enguany i que està plantant cara a tots els equips forts de la lliga.


El Ripollet B va ser derrotat per l'U.E. Horta, de manera contundent. Però volem comentar una altra cosa d'aquest partit. Sembla que el C.H. Ripollet B ja té porter! Mateo, un vell conegut de Calafell. Després d'ajornar el partit davant els veterans calafellencs, amb l'excusa de no disposar de porter en els propers 4 o 5 mesos i decidir posar data pel 6 de febrer, invertint l'ordre de joc i sense assegurar que el partit es pugui jugar, el Ripollet B ha disputat ja dos partits seguits. 

No entenem res! És que no volen jugar amb nosaltres? És que estan esperant algun reforç d'hivern? Que algú ens ho expliqui, si us plau! El primer any a la LCV ja no vam poder jugar contra aquest equip i ens van donar els punts. No entenem res, per què no ha passat cap incident entre els dos equips en els partits que hem jugat. Un enigma que cal resoldre... trucarem al del Cuarto Milenio.


Finalment, el partit que s'havia de jugar, ahir, a Cubelles, entre l'equip local i el Calafell no es va poder disputar per manca d'efectius. El conjunt local va demanar el dimecres ajornar el partit, al·legant manca d'efectius. Resulta sorprenent que un equip amb una plantilla tant àmplia, deu jugadors (amb 2 porters), tingui problemes per a fer una convocatòria. A nosaltres, mai ens ha passat res semblant!

El Cubelles al·legava tenir sis baixes i només disposava de tres jugadors i un porter, suficients per a jugar un partit. Però, ahir, a la pista, només s'hi van presentar dos jugadors i un porter. El Calafell no va voler ajornar el partit, degut a la mala actitud dels jugadors cubellencs en el partit disputat a Calafell, la temporada passada. Per això, el senyor Masdeu va omplir l'acta del partit, al·legant que el Cubelles no havia presentat prous efectius per a disputar-lo.

Esperant la resolució del Comitè de Competició, la classificació queda de la següent manera:


El líder continúa sent el Barcino B, amb cap derrota i un sol empat. El segueix el Sant Cugat, amb un partit menys. El Ripollet A se sitúa en tercera posició, amb dues derrotes. El segueixen el Sant Celoni, GEiEG i Calafell, amb alguns partits per disputar. La Garriga se sitúa en cinquena posició, després de vèncer el Ripollet A de manera contundent. Les Franqueses està en vuitè lloc, amb un sol empat i una derrota. Tanquen la classificació el Premià i el Ripollet que sumen els seus partits en derrotes, tot i que el Premià va posar les coses molt difícils al líder, en aquesta jornada.

9 comentaris:

  1. Acollonant!!! Primer de tot, mireu-vos el melic!!!! Desprès donar-vos ànims, encara podeu jugar a l'OK liga!!

    ResponElimina
  2. Bona tarda Ramon primer de tot dir que tu no hi eres al partit que es va disputar a Calafell. Jo no se com els teus companys t'ho han explicat, així doncs, jo també t'explico com va anar. Si la mala conducta es perque el nostre porter marxes per la mala actuació arbitral, dient que ja hi havia prou i que us donavem els tres punts. Que vosaltres anaveu guanyant i vau ser vosaltres qui el vau convèçer al nostra porter perque acabes el partit i el Cubelles va acabant guanyant".
    Per cert, gràcies per la vostra comprensió d'ahir i els tres punts de Calafell, també els teniu.

    ResponElimina
  3. Efectivament, jo no hi vaig ser l'any passat. Per això, simplement, em limito a expressar els motius que m'han tramès els meus companys.

    ResponElimina
  4. Doncs sí, potser haureu de trucar al cuarto o quinto Milenio per resoldre aquests enigmes. Primer de tot, a la vida és dónen circumstàncies que fan que un equip no disposi de porter...i ara puguin disposar-hi per poder jugar una lliga on el més important es fer esport (malpensats). I segon, si sabieu que el Cubelles disposava únicament de tres jugadors i un porter, i ha conciència us vàreu negar a jugar (inspirats per un suposat rencor)...bé m'estalvio el comentari que anava a fer...però amb l'escrit realitzat tampoc ajudeu gaire, i no seria d'estranyar que en un futur d'altres equips es neguessin a jugar contra vosaltres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per les teves paraules dedueixo que ets de Ripollet. No barrejem les coses. El vostre aplaçament no ens ho hem pres malament ni molt menys, simplement ens va sorprendre que un dia digueu que el vostre porter no podrà jugar fins d'aquí 4-5 mesos, i les dues setmanes següents jugui ambdós partits...Peró que no passa res, ja jugarem quan sigui. Potser l'error nostre ha sigut publicar-ho a les xarxes, perque pel que veig no s'ha entés el missatge. Peró sobretot aclarir que no tenim res en contra del Ripollet B, tot el contrari, considerem que és un dels equips que més representa el que en teoria hauria de representar aquesta lliga, doncs sou un equip realment veterà (segurament teniu una de les mitges més altes d'edat de la lliga) i amb molt bon fair-play, i mai hem tingut cap problema amb vosaltres, i crec que a l'inversa tampoc.
      Sobre el tema del Cubelles, em permetré dir-te que no teniu informació suficient per opinar. Qui ens coneix sap que mai hauríem fet res semblant amb qualsevol altre equip, i no ens ha agradat fer-ho i ens ha costat molt, peró és d'aquelles coses que a vegades et trobes a la vida i que s'han de fer, i creu-me que amb raó.

      Elimina
  5. 1º: al facebook del Cubelles heu estat posant des d'ahir el que heu volgut i com heu volgut, fins i tot arribant en alguns comentaris a insultar-nos. Nosaltres no hem fet cap comentari al respecte, i hem respectat la vostra opinió, i cadasqú es retrata amb les seves paraules i el temps posa a cadasqú al seu lloc. Peró ja que comenteu al nostre blog, cap problema, està obert i per aixó, peró almenys tingueu els collons de posar el nom, no ho feu anónimament perque encara us retrata més.
    2º Nosaltres no tenim cap intenció de jugar a ok lliga ni res semblant, simplement volem fer un partidet a la setmana i, sobretot, anar a sopar i passar-nos-ho bé. Tota la lliga B i, sobretot, la lliga A saben de sobres que l'equip més al.lucinat, més motivat i més flipat, i els que més es pensen que juguen a ok lliga, és el CUBELLES, i amb molta diferéncia!! En aixó sou uns cracks, se us ha de reconéixer.
    3º la vostra actitut al partit de l'any passat a Calafell va ser lamentable, i molts de vosaltres ho sabeu. Suposo que no vau poder soportar anar perdent i vau formar el pollastre que vau formar per enrarir el partit i tractar de treure quelcom positiu, i us va sortir bé, vau guanyar, enhorabona. Cadasqú juga amb les seves armes i suposo que el que vau fer, com que l'àrbitre ho va permetre, doncs és lícit. Peró no preteneu que no ens afecti a nosaltres. I si el vostre comportament us va semblar normal, llavors teniu un problema més gran del que em pensava.
    4º per acabar, dir-vos que hi ha un altre motiu que ens va portar a decidir no acceptar l'ajornament, i que en el blog no s'ha dit, i és que sabíem de sobres que vosaltres podíeu jugar. Teniu plantilla, crec que uns 10-12 jugadors i 2 porters, i vivim molt aprop uns dels altres, i ens coneixem tots, i coincidim en diferents àmbits de la vida quotidiana. Sabíem sobradament que teníeu jugadors per disputar el partit, peró el vostre millor jugador no podia jugar...i que fa el Cubelles si no pot jugar ell? Aplaça el partit, perque si no no teniu collons a guanyar ni al més dolent de la lliga C. El mateix feieu l'any passat quan no podia anar el Manel(que crec que ja no juga). De fet l'any passat dels últims 10 partits de lliga vau jugar ben poquets, tots aplaçats, també pel mateix motiu. Una mostra d'aixó és que ahir, tot just després de fer el paripé al pavelló, vam coincidir al mateix restaurant sopant amb alguns de vosaltres, i, SORPRESA, quan vam arribar, allà esperaven alguns companys vostres, i gairebé éreu més gent que nosaltres...
    5º en resum, sou un equip molt esportiu i que sempre mira pel bé de la competició, està clarísim...jejeje!
    Salut!

    ResponElimina
  6. Hola Ramon.

    Soc el Xavi Gutiérrez, del Ripollet.

    Quan vam ajornar el partit ja em va semblar que no t'ho creies. Però sí, el nostre porter té una lesió bastant seriosa que li costarà prop de cinc mesos de recuperació.

    Els amics de l'Esplugues ens van proporcionar ells mateixos un porter perque poguéssim jugar. Tant bo, que entre ell i els meus companys quasi aconsegueixen que deixem de contar els nostres partits per derrotes. Però no et preocupis per això. Els del Ripollet B, que ja portem uns quants anyets amb això dels veterans, continuem gaudint cada setmana del nostre esport. Això (ho comentàvem l'altre dia uns quants veterans a la Fede) li acabarà passant a tothom.

    El Pep Mateo ja fa temps que juga amb aquest equip. Ara, per unes altres circumstàncies, no ve a jugar quasi mai, però ho fa sempre que pot, i ara més, per la situació en que ens trobem.

    I no em ficaré en altres històries ni milenios. Aquí, al blog, tu ests el puto amo. L'altre Ramon, que ho es de la porteria d'hoquei, t'ho explicarà ell mateix quan la temporada que ve torni a jugar amb el seu equip a Calafell.

    Ànims Ramon!!

    ResponElimina
  7. Bon dia, companys, soc el Pep Mateo. El Xavi diu de forma correcte. Jo sóc de l'equip i jugo molt poc quan la feina d'entrenador i de papa de jugador em deixa. Aquesta temporada se suposaba que no havia de jugar cap partit i així ho vaig comunicar als companys. Malgrat tot la greu lesió d'en Ramón fa que els hi doni un cop de ma quan tinc lliure. Els partits de casa en principi ho hi ha problema, però el dia del vostre partit no podia jugar ja que el meu fill tenia partit a Caldes i com faig de delegat.... doncs vaig informar que no podia jugar. Els meus companys tenen una papereta important per podem cumplir els seus compromisos ja que no poden comptar amb mi i jo faig el que puc. Sobre tot els partits de fora serà un problema greu. Així que no carregueu tintes amb el Ripollet B, perquè no us agradaria estar en la seva situació.

    ResponElimina
  8. Gràcies per l'aclariment, companys! No enteníem res. Ara queda tot clar i esperem que el Ramon es recuperi aviat. Tot i que ens agradaria més jugar amb el Mateo, vell conegut calafellenc. Una abraçada a tots!!!!!

    ResponElimina