dimecres, 8 d’abril del 2015

Doble hat trick per vèncer el Valldoreix

El Calafell va aconseguir la primera de les quatre victòries que necessita per a assolir l'ascens directe a la LCV A. El rival va ser un conjuntat i experimentat Valldoreix que va venir a Calafell amb un sol canvi a la banqueta. No obstant, no va posar les coses fàcils l'equip de Sant Cugat al conjunt local. Però, dos hat tricks de Frederic Sevé i Miguel Ángel Perín van donar la victòria al Calafell per a sumar tres punts importants en un dels partits complicats que resten per a acabar el campionat.

En el primer temps, clar domini local amb una defensa ben posicionada i un rival ben tancat al darrera que feia impossible les penetracions dins l'àrea. Els porters van tenir bones actuacions en ambdues bandes. Però, el Calafell va ser molt més efectiu i va trencar el partit amb quatre gols. Els dos primers van ser marcats per Miguel Ángel Perín, un d'arrossegada a l'escaire i l'altre de fort xut a l'escaire. Els dos següents van tenir com a autor a Frederic Sevé, amb una nova arrossegada a l'escaire inapel·lable i una rematada a mitja alçada dins l'àrea visitant, molt a prop del porter del Valldoreix. Amb el 4 a 0 s'arribava al descans.

En el segon temps, un gol matiner i sorprenent del Valldoreix obria el partit una mica i feia que l'equip local no es sentís tant còmode en defensa. Tot i això, Perín marcava el 5 a 1, amb un nou gol de xut fort i col·locat. Però, el Valldoreix no va abaixar els braços i va aprofitar una passada ràpida de Ramon Ferré, per sota les cames, per a sortir al contracop, per a tallar la bola i marcar el 5 a 2 que escurçava distàncies, novament.

El Calafell aconseguia el sisè gol, amb Frederic Sevé fent una nova arrossegada a l'escaire en un contracop. Amb el 6 a 2, el Calafell tenia el partit controlat i, tret d'algunes jugades defensives que van ser protestades pel conjunt visitant, no passava excessiu perill en defensa. No obstant, el conjunt visitant va aprofitar la davallada de joc local per a marcar dos gols més, en els darrers cinc minuts, per a maquillar el resultat. El 6 a 4 definitiu el marcava el Valldoreix, a mig minut pel final del partit.

Amb aquest resultat, el Calafell suma una important victòria davant el cinquè classificat de la LCV B i suma tres punts vitals per a mantenir la primera posició i les opcions d'ascens directe. El proper desplaçament serà decisiu per a poder assolir l'objectiu, a la pista complicada de l'UE La Garriga.