Plantant cara, a Blanes!

L'àrbitre Tomàs Fresquet es retira de l'arbitratge

C.F. Cuatro Vientos - 6
C.P. Calafell - 4

El Calafell va posar les coses més difícils del previst a l'equip blanenc, un dels més potents de la LCV. Els calafellencs es van desplaçar a Blanes amb un sol canvi, però van plantar batalla a l'equip local. Tant va ser així que, en els primers 15 minuts, es va aguantar l'empat a zero en el marcador. No obstant, el conjunt local es va emportar un avantatge de 2-0 al descans.

En el segon temps, Javi Luna, Epi i el "Capi" (per dos cops) van marcar els quatre gols visitants que van posar emoció al partit. Al final, un penal no xiulat i protestat pels calafellencs podia haver suposat una oportunitat de puntuar pels calafellencs, en una pista complicada com la del Cuatro Vientos.

Des del nostre blog, volem felicitar per la seva trajectòria a l'àrbitre Tomàs Fresquet que es va retirar de la pràctica arbitral, la setmana passada, en el partit disputat al Club de Tennis Barcino. El Tomàs sempre ens ha respectat en les pistes i el trobarem a faltar. Una abraçada, Tomàs!