diumenge, 17 de maig del 2015

Resultats de la jornada 25



Els resultats de la penúltima jornada del campionat no han dut grans sorpreses. Alguns equips han recuperat partits ajornats i la Federació ha donat una setmana més per a completar el calendari i jugar els partits endarrerits, la majoria intrascendents de cara a la classificació.

El G.E.i E.G. va vèncer a domicili al Barcino A, mantenint la seva bona imatge durant aquesta temporada. El Valldoreix marcava dos gols a La Salle-Premià i s'emportava els tres punts en una pista difícil. L'Esplugues vencia Les Franqueses, al pavelló de Les Llars Mundet. La Garriga guanyava a la pista del Sant Celoni B. El Calafell i el Barcino B van ajornar el seu partit pel dimarts 26, degut a l'eliminatòria de Champions entre el Bayern i el Barça.


La classificació segueix encapçalada pel Calafell, a dos partits per a acabar el campionat. El Manlleu segueix amb pas ferm, en segona posició. El Barcino B té assegurat el tercer lloc de la classificació, si aconsegueix un punt en els quatre partits que li resten. Però, encara manté les possibilitats d'aconseguir una plaça d'ascens directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada