dissabte, 28 de març del 2015

Resultats de la jornada 20



Jornada important pel què fa a resultats i la classificació definitiva de la LCV B. A manca de sis jornades pel final, el Calafell segueix líder, però ha perdut la imbatibilitat a la pista del segon classificat, el C.P. Manlleu, amb un gol a manca de cinc segons pel final.

El G.E.i E.G. aconseguia empatar davant el Barcino B, demostrant la seva competitivitat, enguany. El Barcino B es despenja un xic dels dos llocs capdavanters i suarà de valent per a mantenir la tercera posició, amb uns gironins que van a per totes. No obstant, l'empat manté els dos equips a la mateixa distància.

Pel què fa a la resta de marcadors de la jornada, dues victòries contundents de La Garriga, a la pista del C.P. Malgrat B i del Barcino A sobre el Sant Celoni B.


La classificació segueix encapçalada pel Calafell, amb una derrota menys que el Manlleu, però mantenint el gol average particular a favor. El Barcino B segueix tercer, amb dues derrotes menys que el G.E.i E.G. i es despenja un xic de la lluita per les dues places d'ascens directe i veu com s'apropa el conjunt gironí que ha encadenat una ratxa excel·lent de resultats.

1 comentari:

  1. Partit adelantat jornada 21
    Barcino "A" 2 - Premià 4

    El partit Esplugues - Premià no el vam jugar ja que no havia pista disponible

    ResponElimina