diumenge, 22 d’abril del 2018

Set de tornada, a Vilanova

C.P. Vilanova - 7
C.P. Calafell - 1

El Vilanova va tornar el set al Calafell, en el seu pavelló. A la primera volta, el Calafell va guanyar 6 a 1 als del Garraf i els vilanovins tenien ganes de tornar-los el resultat contundent. Van posar tot l'equip de gala damunt la pista i van aconseguir derrotar al Calafell, en un partit on no sortia res als visitants. El Vilanova manté la segona posició en la classificació i és un clar aspirant a entrar a la Final Four, enguany.

El derbi va aixecar expectació i es van apropar alguns aficionats i familiars del Vilanova a veure'l, tot i que al costat es jugava un amistós. El partit havia estat ajornat, per manca de pista del Vilanova, però es va acabar jugant a la pista annexa, en divendres, tal i com volia l'equip local.

Aquest canvi de data va facilitar que el Vilanova comptés amb Òscar Ruiz i Miquelet, els dos fitxatges del conjunt del Garraf. Els dos jugadors van imprimir una marxa més al partit que el Calafell no va poder suportar.

El primer gol va arribar en el refús d'un llençament de penal. Juanjo Ferrer picava la pena màxima i Josep Maria Hernàndez, sota els pals del Calafell, aturava en dues ocasions el xut del jugador local. No obstant, un rebot era aprofitat per Òscar Ruiz que baixava a tota velocitat buscant una tercera opció.

El Vilanova seguia apretant i aconseguia el 2 a 0, en el minut cinc de joc. Els locals obrien forat en el marcador i desorientaven el Calafell que no trobava el seu joc habitual.

Els locals estaven molt ben posicionats en defensa i eren molt combinatius en atac. La defensa visitant no era dolenta, però el Vilanova movia la bola amb molta velocitat. En atac, el Calafell es mostrava desconegut, sense disposar de clares ocasions.

El Vilanova aconseguia dos gols més, abans del descans. Amb el 4 a 0 en el marcador, s'arribava a la mitja part. El partit estava vist per sentència.

No obstant, el Calafell ho va intentar. Però, el Vilanova aconseguia dos gols més, posant el 6 a 0 en el marcador. El Calafell marcava el seu primer gol, a través de Javi Martínez, en una jugada individual que acabava en rematada a porta buida, amb el porter vilanoví estirat a terra.

Tot i que el Calafell volia maquillar el resultat i va començar a entrar en el partit, el Vilanova aprofitava per a marcar el 7 a 1 definitiu.

Els locals van aguantar amb nou faltes durant més de 15 minuts, en el segon temps. El Calafell en portava una de sola i va arribar a les nou, abans del final, empatant a faltes amb l'equip local. L'àrbitre no va ser decisiu, però la diferència de faltes era evident.

El Vilanova va tenir més intensitat que el Calafell i es va endur els tres punts, en un partit més plàcid de l'esperat.

Pel Vilanova, van marcar Jordi Orus (3), Óscar Fernández, David Parejo, Miquelet i Òscar Ruiz. Sorprenentment, al Vilanova li costa fer gols i, en canvi, tots els jugadors, excepte Juanjo Ferrer, van marcar-ne algun en aquest partit.

Al final del partit, el tercer temps, entre els dos equips, al bar de Les Casernes. Gran sopar i magnífic ambient, amb els companys del Vilanova.