diumenge, 8 d’abril del 2018

El Mollet no cedeix l'empat

C.P. Calafell - 6
Mollet H.C. - 7

El Mollet va saber endur-se la victòria de la pista del Calafell, amb molt d'ofici i dosificant l'avantatge en el marcador que havia aconseguit en el tram final de la primera part. El Calafell va aconseguir remuntar el 3 a 7 que tenia el Mollet i posar-se un gol per sota, però no va poder aconseguir l'empat, en els darrers quatre minuts, amb un Mollet conservant molt bé la bola i fent córrer el rellotge.

En el minut 3, el Mollet s'avançava en el marcador, amb un gol de jugada de Pepe Busquets. Però, en el minut 9, el Calafell aconseguia empatar, de xut ras i fort. Javi Martínez era l'autor del gol de l'empat. El Mollet no afluixava i aconseguia avançar-se, 2 a 1. Però, mitjançant un penal, Javi Martínez tornava a aconseguir el gol de l'empat. Era el minut 14 de joc i el Calafell ja havia disposat de tres xuts al pal.

El Mollet s'avançava, novament, amb un gol de Miky Roura, de xut ras ajustat al pal que el porter local, Josep Maria Palau, no va veure. Poc després, Roura feia el 2 a 4. De penal, Écija marcava el 2 a 5 amb el què es tancava el marcador, al descans. El Calafell havia estavellat sis boles al pal, en jugades clares de gol. Fins i tot, el porter visitant, Del Moral, comentava al descans la fortuna que havia tingut amb els pals de la seva porteria.

El segon temps va començar amb un nou gol dels visitants, 2 a 6. El partit semblava sentenciat. Però, de nou, Javi Martínez marcava el 3 a 6. El Mollet tornava a posar distància, amb el 3 a 7. Era el minut 10 de la segona meitat i el Calafell canviava el sistema defensiu, novament, pressionant el rival. Aquesta pressió va provocar nombroses ocasions pel conjunt local, amb dos pals més i tres gols, dos d'Epi i un de Javi Martínez "Romario".

Faltaven 4 minuts pel final i el Mollet demanava un temps mort per a aturar l'allau de joc ofensiu del Calafell que estava, de nou, dins el partit. En els darrers minuts, però, el Mollet va saber controlar la possessió i fer que el Calafell anés darrera la bola, a la desesperada, sense poder recuperar-la i disposar de noves ocasions d'atac.

Després del partit, els dos equips van gaudir d'un sopar de luxe a "La Gran Muralla", amb nous plats i sorpreses agradables que ens va portar el Lin. Al final, brindis amb cava per a celebrar l'aniversari d'alguns jugadors locals i per la gran amistat entre els jugadors dels dos conjunts.