dijous, 28 de juny del 2018

VI Torneig Internacional Ciutat de Calafell


El conjunt del C.P. Alcobendas no serà present al nostre torneig, per problemes de darrera hora. El suplirà una selecció de jugadors del Penedès, els "amics del Xavi Esplugas", que comptarà amb el propi Xavi Esplugas, David Prieto, el "Mini",... tot un equipàs que donarà molt de joc!

dimecres, 27 de juny del 2018

El Noia completa el quadre


El darrer equip en participar al torneig, será el C.E. Noia - Freixenet. El conjunt de Sant Saurní portarà un equip potent per a guanyar un torneig que se li resisteix, any rere any. La plantilla comptarà amb Sito Expósito, Jordi Esteva i Caldú, tres reforços de luxe que acompanyaran els jugadors habituals del Noia, com el calafellenc Joan Papiol, Ferran Andreu, Marc Rodrigo, Jordi Carda,...

Els veïns del Penedès reapareixen al torneig


El Patí Vilafranca també serà al nostre torneig, amb una plantilla digna de la LCV A, amb jugdors experimentats i amb molt de renom:

GENÍS AMFRUNS
JOSEP VINYALS
RAMON GÜELL
LLUÍS ESCRIBANO
MAGI MESTRES
ALBERT HIDALGO
LLUIS HILL
JORDI ESCRIBANO
FEDE INSENSER
ROSSEND ESPLUGA
vilJORDI HIDALGO

dimarts, 26 de juny del 2018

Un dels favorits catalans


Els veterans del C.P. Vilanova-Toyota també tornen a participar en el nostre torneig i són un dels favorits per a aconseguir el títol, després de les seves excel·lents participacions en aquest torneig i de la segona posició de la LCV A aconseguida en la fase regular, enguany.

La plantilla que presenten pel torneig és la següent:

Eduard Ballester
David Parejo
Óscar Fernández
Juanjo Ferrer
Jordi Orus
José Edo
Miki Castel
Òscar Ruíz
Miquel

dilluns, 25 de juny del 2018

L'Amadora portuguès, completa els equips foranis


L'Associaçâo Académica Amadora (Portugal) és un dels equips habituals al nostre torneig. Els portuguesos vénen a divertir-se i passar uns dies de vacances a Calafell. Els jugadors que disputaran el nostre torneig seran:

Hugo Miguel Magalhaes Silvestre
Nuno Miguel Soares das Neves Capela
Paulo Jorge Messias Teixeira
Miguel Vatentim
Hugo Gonçalves
Pedro Jorge Marques Vasconcelos

diumenge, 24 de juny del 2018

L'Alcoi també favorit al torneig

L'Alcoi també s'estrena al torneig i vindrà com a un dels altres equips favorits per a endur-se el campionat. La plantilla que portarà està plena de jugadors de nivell:

Jordi Mellado Horcas (porter)
Jorge Parra Sánchez
David Bars
Carles Povill Sospreda
David Ros Linares
Xavi Massana Avellana
Jorge Llorca Soriano
Jaume Altarriba Jiménez
Xavier Roig Tost (porter)

dissabte, 23 de juny del 2018

El favorit d'aquesta edició, el Gradohockey

El Grado Hockey s'estrena al nostre torneig i ve a guanyar-lo! Amb un equip de luxe, el conjunt asturià vindrà a per totes, amb aquest equip:

Kiko Menéndez García
José Busquets Gol
José Garrote
Ignacio Suárez Urdangaray
Enric Ribas Valls
Andreu Ribas Valls
Javier Sama Álvarez
Jordi Garcia Roselló
Juan Carlos Raigoso Álvarez

divendres, 22 de juny del 2018

Andalusia també torna!


La selecció andalusa serà present al torneig, novament, amb un equip més reforçat. Els integrants de la selecció seran:

Pedro "Pato" Lucas Robles
Óscar Moles Avariento
Juan Carlos Pérez Ramos
Jordi Sáez Herrero
Joan Carné Garcia
Santiago López-Rubio Troncoso
 Sergio Sáez Bueno

dijous, 21 de juny del 2018

El Riudebitlles, primer equip català del nostre torneig

El Club Patí Riudebitlles repeteix participació al nostre torneig, després d'uns anys on ha fet sempre un molt bon paper, tot i no quedar entre els llocs de privilegi. La plantilla estarà formada per:

Raul Vidal Garcia (porter)
Josep Maria Bel Parera
Jordi Martinez Mazcuñan "natzo"
Didac Almanza Diaz
Josep Parera Julià
Jordi Valls Aray
Elisenda Gassó Checa
Eduard Martínez Díaz
Miquel Torne Roca (porter)
Alex López Santiago

dimecres, 20 de juny del 2018

Un dels campions del torneig, repeteix!


L'Amatori Hockey Bassano (Itàlia), un dels equips que ha guanyat el Torneig de Calafell, torna a repetir participació. La plantilla amb la que disputarà el nostre torneig serà la formada per:


Ivan Mattarolo
Luca Tonon
Corrado Zordan
Gianluca Malini
Roberto Sari
Massimo Belligio
Micky Roura

dilluns, 18 de juny del 2018

L'Hoquei Prato (Itàlia) s'estrena al nostre torneig


L'equip italià de l'Hockey Prato s'estrena al nostre torneig. Va ser el primer equip extranger en confirmar la seva assistència i venen amb un bon equip, on destaca Enrico Bernardini. La plantilla de l'Hoquei Prato estarà formada per:

Luigi Luisi (porter)
Fabio de Martino
Leonardo Ciardelli
Alessandro Bianchi
Yuri Colzi
José Luís Alba
Enrico Bernardini
Peter Gelli (porter)

Torna, el millor torneig de l'estiu!


Quan semblava que les obres del Pavelló Joan Ortoll farien impossible que es disputés la sisena edició del Torneig Internacional de Veterans Ciutat de Calafell, estem contents d'anunciar que, un any més, podrem tornar-lo a gaudir. Quan vàrem saber que les obres es demoraven i començarien al juliol, vam debatir sobre si obrir la porta a una nova edició del torneig de veterans. La ràpida resposta dels equips extrangers, especialment els italians i portuguesos, ens van donar via lliure a intentar-ho, el nostre torneig podia ser internacional, novament.

En una setmana vam completar el quadre d'equips que el disputaran, amb rècord de participació d'equips de fora de Catalunya. Fins a set equips, dos italians, un portuguès i quatre equips de la resta de l'Estat espanyol jugaran el VI Torneig Internacional Ciutat de Calafell. No us el perdeu!

divendres, 15 de juny del 2018

Així queda aquesta edició de la LCV A


La classificació, després de que la Federació donés per empatats a zero els partits de la darrera jornada del campionat que no s'han disposat (fet extranyíssim), queda de la següent manera:


El Calafell resta en l'onzena posició, pel punt que s'ha donat al Canet per no haver disputat el darrer partit de lliga. Baixa de categoria el Cerdanyola C.H. i el P.H.C. Sant Cugat promociona. El Barça, el Vilanova, el Sant Celoni A i el Malgrat disputaran la Final Four, deixant fora el Mollet H.C., de manera sorprenent.

Festa final!


F.C. Barcelona - 11
C.P. Calafell - 3

El Calafell acaba la temporada al Palau Blaugrana, en un partit amb molts gols, on no hauria d'haver-ne encaixat tants i n'hauria d'haver fet algun més. No obstant, el resultat mostra que no hi va haver cap altre color en el partit que el blaugrana, tot i que el Calafell va fer 4 o 5 pals.

diumenge, 3 de juny del 2018

Acabem al Palau blaugrana


F.C. Barcelona Lassa - C.P. Calafell
dimecres 6, a les 21:30 hores
Palau Blaugrana
(Avinguda d'Arístides Maillol, s/n)

El Calafell tanca la seva participación en el campionat, amb la visita al Palau Blaugrana. En la primera volta, el Barça va fer un set al Calafell (0-7). Els locals van merèixer algun gol, en un partit molt ofensiu, però sense encert.

No cal dir que el Barça és el clar favorit per a endur-se els tres punts, sinó també el campionat. Les visites al Palau sempre han acabat amb victòries blaugranes, com marca el guió. La darrera va ser amb molts gols (9-6), fent un bon paper. La penúltima va ser per un contundent 11-4. Lluny queda ja aquell partit on vam estar a un sol gol de l'empat, era el 19 d'abril del 2013. Les visites al Palau sempre han acabat, però, amb notes d'humor i acudits, a la taula.


En la darrera jornada del campionat, tenim el Sant Cugat que s'enfronta al Vilanova, en un partit interessant. El Congrés B rebrà el Cerdanyola que, després de ser sancionat amb dos punts, va certificar el descens directe. El Cuatro Vientos visitarà la pista del Canet. El Malgrat rebrà el sempre difícil Sant Celoni A, en un duel important per la classificació per a la Final Four. I, finalment, el Noia Freixenet jugarà contra el Congrés A, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.

divendres, 1 de juny del 2018

Salvats!


C.P. Calafell - 7
C.H. Canet - 2

Els veterans del C.P. Calafell van aconseguir la salvació matemàtica, en el partit disputat dilluns passat, davant el Canet. Els calafellencs volien assegurar-se mantenir la màxima categoria de l'hoquei veterà i, per a fer-ho, es van proposar guanyar a un rival difícil, com el Canet. No obstant, la combinació de resultats també hagués afavorit al Calafell, ja que els dos equips cuers, el Cerdanyola i el Sant Cugat, van perdre els seus respectius partits.


El Canet venia amb quatre jugadors i un porter. Però, tot i això, va plantar cara i no va donar el seu braç a tòrcer. El Calafell va sortir endollat i va arrencar el partit amb un gol matiner d'Epi, en el minut 2 de partit. Una bonica jugada de combinació atacant, acaba amb una passada de "Romario", des del fons de la pista a l'àrea, on Epi remata a plaer.