dimarts, 31 de gener del 2017

Perdem 3 punts... i dues boles!


C.H. Les Franqueses - 6
C.P. Calafell - 4

El Calafell va perdre en el partit disputat a Les Franqueses, la setmana passada. El què més greu sap, però, no són els tres punts. El Xavi Esplugas va trencar dues boles, pel fred que feia, en l'escalfament. Donat que ja no tenim accés al nostre rebost veterà, dues boles representen el 25% del nostre estoc. Per tant, una pèrdua irreparable!


Com es veu, els veterans del Calafell es van abrigar bé per a no passar fred durant el partit, però va ser l'àrbitre qui els va deixar congelats, en xiular un penal gens clar i una falta que no era, penalitzada amb falta directa, que decantaria el partit de part dels locals.

Tot i que no va ser el millor dia pel Calafell, els visitants es verd-i-blancs es van avançar 0-2, amb dos gols de Javi Martínez, imparables. El primer, de xut creuat, només començar el partit, que va sorprendre el porter local. El segon, per l'escaire, després de driblar a diversos jugadors. Ramon Ferré va tenir a les mans el 0 a 3, amb un xut a la creueta de la porteria local. Però, no va entrar. En canvi, poc després, el conjunt local escurçava distàncies, 1 a 2. Amb aquest resultat, s'arribava al descans.

El segon temps començava amb un nou gol de Javi Martínez, després de driblar, novament, a dos o tres defenses de l'equip rival. Amb l'1 a 3, el Calafell tenia el partit controlat. Però, Les Franqueses tornaven a escurçar distàncies, 2 a 3, amb un xut des de fora de l'àrea que sorprenia el porter visitant, Josep Maria Hernàndez.

Amb aquest gol, l'equip local va agafar aire i va aconseguir capgirar el marcador, 4-3. El quart gol va ser de penal, molt discutit pels verd-i-blancs, ja que Javi Luna va aturar la bola amb l'estic enganxat al patí, interceptant una passada a ningú, sense cap perill, d'un jugador local i iniciant un contracop, interromput pel xiulet de l'àrbitre.

Tot i això, Ramon Ferré marcava l'empat a quatre, en un contracop de 3 contra 2, portat per Javi Luna, rematant ras i creuat per sota les cames del porter local. Quedvan set minuts, encara, de partit i el conjunt local aconseguia avançar-se, de nou, amb un gol sorpressiu, des de la banda i de xut ras, que el porter calafellenc no va veure.

Finalment, amb un Calafell pressionant a l'home, l'àrbitre xiulava una falta, la desena, en un rebuig de Ramon Ferré, tocant clarament la bola a mitja alçada. L'àrbitre, al veure el jugador local que queia damunt del defensa va xiular penal, però no ho era. Aquesta jugada va fer emprenyar molt el conjunt visitant, ja que veia com s'escapava un partit que es va complicar per dues decisions arbitrals injustes.

dilluns, 30 de gener del 2017

Costarà més del què sembla!

VS

C.P. Calafell - C.H. Premià

ajornat

Avui rebem el Premià, l'equip que es va fusionar amb La Salle Bonanova per a fer un equip més competitiu. El Premià va rebre una golejada important (10-2), en la seva darrera visita al Joan Ortoll. Aquest conjunt ens ho ha posat molt difícil en el deplaçament que vam fer durant la primera volta d'aquella temporada. Tot i que vam aconseguir els tres punts (2-4), vam patir de valent per a aconseguir la victòria en un partit que podia haver tingut un resultat ben diferent.



Quan encara jugaven a La Salle Bonanova, en la primera edició de la LCV on vam participar, fa tres temporades, ja vam guanyar per un còmode 1 a 6, en la pista descoberta del col·legi. Aquí en teniu les imatges. En la segona volta, La Salle va presentar dos jugadors més joves del permès. El resultat del partit va ser de 9 a 3Aquí en teniu les imatges i la crònica de Calafell Ràdio. D'això ja fa sis temporades i suposem que ens trobarem un equip diferent damunt la pista. Per això hem d'estar atents i jugar com sabem!

diumenge, 29 de gener del 2017

Jornada 13



La jornada tretze comença amb la visita del Premià a Calafell. El conjunt visitant és un dels més defensius del campionat i costarà obrir la llauna. El Sant Cugat reb el G.E.i E.G., en un altre partit d'alt nivell. Finalment, el Ripollet B s'enfrontarà a La Garriga, en un altre dels partits importants de la jornada.

dimecres, 25 de gener del 2017

Passarem fred

VS

C.H. Les Franqueses - C.P. Calafell

El Calafell de veterans disputa el seu segon partit a la pista de Les Franqueses. En la primera ocasió, la victòria (0-4) va suposar quedar a un sol punt de l'ascens, fa dues temporades. El partit va ser plàcid, en una nit freda, deixant a zero la porteria calafellenca. En la primera volta, al pavelló calafellenc, el conjunt local va posar les coses difícils en el partit de la primera volta (11-5), aprofitant les errades defensives del Calafell.


En aquesta pista, vam perdre la final de la Lliga B, davant el C.P. Manlleu (6-5), en un partit trepidant, però sense l'equip complert. Aquí en podeu veure algunes imatges.

diumenge, 22 de gener del 2017

Jornada 12



La dotzena jornada del campionat destaca pel partit que disputaran La Garriga i el Barcino B, dos equips de molt nivell i que ocupen la part alta de la classificació. El Ripollet B visita el G.E.i E.G., en un altre partit d'alt nivell.

dissabte, 21 de gener del 2017

Resultats de les jornades 10 i 11



A la jornada 10 es van ajornar dos partits. El Barcino A va vèncer a Les Franqueses, per la mínima. El Sant Cugat golejava al cuer, el Premià. La Garriga tornava a disfrutar i li feia vuit gols a l'Esplugues. El GEiEG guanyava l'Horta, per ma mínima. I, finalment, el Calafell perdia a la pista del Ripollet A, en una nit molt freda.


En la darrera jornada, l'onzena del campionat, el Barcino B patia per a vèncer el GEiEG, com a local. El Calafell també patia per a derrotar el Barcino A i, en canvi, el líder golejava el Cubelles, en un partit més plàcid de l'esperat. Finalment, l'Esplugues guanyava el Ripollet A, per 4 a 3, de manera sorprenent.


La classificació queda encapçalada pel Sant Cugat, líder destacat. El Barcino B manté el segon lloc, amb dos partits ajornats. El Ripollet A, tot i la derrota davant l'Esplugues, manté el tercer lloc, empatat a punts amb el Calafell que té un partit menys que el conjunt vallesà. Tanca la classificació el Premià, empatat a punts amb el Ripollet B.

dilluns, 16 de gener del 2017

Tornen els "Old Cats"

VS


C.P. Calafell - C.T. Barcino "A" 

Aquest vespre, ens visita un dels conjunts més veterans de la LCV, el Club de Tennis Barcino "A", amb alguns jugadors que superen els cinquanta anys d'edat i encara mantenen la forma i el toc propi de les grans figures de l'hoquei. Sense cap dubte, el Barcino A és un dels històrics de la Lliga Catalana de Veterans, havent guanyat alguna de les seves edicions en la màxima categoria, fa uns anys. En la darrera ocasió en què ens vam enfrontar, va costar molt guanyar (4-2), remuntant un 0 a 2 en contraEn el partit de la primera volta, vam guanyar amb més comoditat de la prevista (1-10). El conjunt blanc-i-blau va notar l'absència de Jordi Poblet, que aquell dia tornava d'un viatge i no va poder disputar el partit.


En la primera edició de la LCV en què vam participar, els turrons se'ns van travessar a la pista difícil del C.T. Barcino i vam perdre per 3 a 1.Aquí i aquí teniu imatges del partit. Ben diferent va ser la segona volta, a Calafell, on ens vam imposar per 4-0 i vam compartir un excel·lent sopar al LizarranAquí i aquí podeu veure imatges d'aquell partit. Fa dos anys, tenim un nou precedent. Un amistós disputat el 29 d'octubre del 2012, on ens vam imposar per un ajustat 4 a 5 i vam gaudir d'un magnífic sopar.

diumenge, 15 de gener del 2017

Jornada 11



L'onzena jornada del campionat comença amb la visita del Barcino A, al Joan Ortoll de Calafell. El conjunt barceloní va vendre cara la seva pell en el darrer partit disputat en aquesta pista. El Barcino B rebrà el G.E.i E.G., un equip amb molta experiència en partits com aquest. El Cubelles visita la pista del Sant Cugat, en un partit trepidant. Finalment, L'Horta reb La Garriga, en un altre enfrontament molt equilibrat.

dissabte, 14 de gener del 2017

Ripollet ens deixa glassats!


Preparats pel fred, amb els nous anoracs dels veterans, l'equip es va desplaçar, ahir a la nit, a Ripollet, per a jugar el partit de la jornada. Tot i anar ben preparats, l'equip va sortir fred i desangelat, encaixant gols en els primers minuts de cada part que van ser decisius en el marcador final.


Cal dir que l'equip local no va ser superior al Calafell, com reflexa el marcador, però va tenir més encert de cara a porta. O, millor dit, va aprofitar els regals del Calafell, amb gols que encaixen els equips novells. Ahir, no va ser el dia!


El conjunt local es va avançar en el marcador, als dos minuts de joc, en una rematada fluixa que va entrar rasa, a la porteria del Calafell. Poc després, el Ripollet A aconseguia el 2 a 0, en un contracop.


El Calafell reaccionava i escurçava distàncies, amb una jugada entre Epi i Perín, rematant el darrer davant del porter, a mitja alçada. Però, el Ripollet A aconseguia el 3 a 1, amb el què s'arribava al descans.


El segon temps començava malament pels visitants, encaixant un dos gols, en menys de tres minuts, que sentenciaven el partit. El cinquè, en una jugada molt desafortunada del porter Josep Maria Hernàndez, que volia refusar la bola amb l'estic i, just abans de l'impacte, li va saltar per damunt.


El Calafell va canviar el sistema defensiu i va anar a per totes. Perín, de nou, va escurçar distàncies, amb un xut llunyà, aprofitant que el porter local estava tapat i no veia la bola. Els dos darrers gols, un per a cada equip, van ser de falta directa. El gol del Calafell el va marcar Javi Luna.

divendres, 13 de gener del 2017

Retrobament entre dos antics "lliga A"

VS

C.H. Ripollet "A" - C.P. Calafell

Aquesta nit, visitem el pavelló de Ripollet "A", on fa tres temporades, vam encaixar una dura derrota (8-3). Aquí podeu veure imatges d'aquell partit. No obstant, en aquella temporada, vam aconseguir la segona victòria consecutiva a la màxima categoria de veterans de la LCV, amb un 4 a 2, en el pavelló Joan Ortoll. Aquí en teniu la crònica d'aquella victòria. El C.H. Ripollet "A" va disputar la promoció d'ascens davant el C.P. Cubelles i va vèncer (5-4), però va renunciar a l'ascens. Segur que es tracta, doncs, d'un equip que aspira al màxim i serà molt difícil guanyar.


diumenge, 8 de gener del 2017

Jornada 10



La primera jornada després de Nadal comença amb un partit entre el Barcino A i Les Franqueses, dos equips igualats que prometen lluita i veterania sobre la pista. El Sant Cugat rebrà el Premià, en un duel equilibrat. L'U.E. Horta visita la difícil pista gironina del G.E.i E.G., on costarà treure els tres punts. El Cubelles juga davant el Ripollet B i el Calafell visitarà la pista del Ripollet A.