dilluns, 20 d’octubre del 2014

Jornada 3



La tercera jornada de la LCV comença amb el partit que enfrontarà al C.T. Barcino B i a La Salle-Premià. El conjunt local surt com a favorit en l'enfrontament per sumar els tres punts, tot i que l'equip visitant vol sumar alguna cosa positiva del desplaçament a casa dels seus antics veïns.

El Calafell jugarà el dimecres 22, a les 22:00h., davant l'H.C. Esplugues. Aquest partit s'ha hagut de moure de l'horari habitual, degut al partit que disputa el C.P. Calafell i el C.P. Vic de l'OK Lliga, el dimarts 21. Per tant, un nou test pels veterans del C.P. Calafell que es trobaran a un dels conjunts més sòlids en defensa de la LCV d'enguany.

El dijous, el G.E.i E.G. rep el Valldoreix. Els locals volen refer-se de la golejada encaixada davant el Manlleu i derrotar un altre dels equips potents de la lliga B. En canvi, els de Sant Cugat volen sumar punts per no deixar les posicions capdavanteres massa lluny.

El líder, el C.P. Manlleu visita la pista d'un rival assequible, a priori. Les Franqueses no sembla que puguin aturar al favorit per endur-se aquest campionat, després de la demostració de força que està fent l'equip nou en aquesta categoria.

El Ripollet B rep el Barcino A, en un duel amb jugadors de força experiència en la LCV. El Malgrat B vol seguir sumant davant el Sant Celoni B, en un partit força igualat.

1 comentari: